Onsdag

Det är så mycket plugg just så jag hinner med något annat typ. Börjar bli väldigt trött. Denna kurs har varit lite för mycke på för kort tid att hinna med. Jag orkar inte mer nu. Ska bli skönt med sommarlov nu! Och åka hem till norrland en sväng och njuta av ledigheten.
 
Jag ska bli moster efter sommaren. Det ska bli roligt. jag tänkte att jag skulle hinna med att åka till stockholm och karlstad med i sommar. och hälsa på lite. var så länge sedan jag var dit. men jag har ju inga pengar och jag måste även jobba lite i sommar så jag vet inte hur jag ska hinna e´med allt riktigt. och kevin har massa planer med som skara sommarland och action park i västerås med. han vill även åka utomlands. kommer fan imig inte ha råd med allt. har inga oengar över huvudtaget så jag vet inte hur jag ska ´klar amig ens. men pappa sa att han skulle hjälpa mig de känns bra fast ändå jobbigt att jag inte kan klara mig själv. Ska lägga lite tid på min andra familj med. För vi har inte haft så mycke tid nu på senaste. Alla jobbar och jag pluggar som en galaning. Jag vill ha mer tid!! Men det finns inte, jag hinner inte ens med allt plugg som behövs typ. har inte läst allt som skulle läsas än.
 
jag är så glad att jag fått en ny bästis typ. Kevin. Jag kan berätta allt för honom. vi kan prata på skype i flera timmar. jag kan sova hos honom och vi behver inte prata hela tiden. det blir inte den här jobba tystanden utan det känns bara naturligt. Vi är lika och väldigt olika. Men jag tror att en i min klass som är lite kär i honom blir lite avis att vi umgås och pratar så mycket. men jag vet att dom också är bra vänner och det stör inte mig. vi börjar också bli ganska bra vänner. jag är så glad att jag fått massa nya vänner att umgås med. men ingen är lika bra som min Natalie. Ingen.