BLÄ!

Jävla mage! Den värker så jag tror jag avlider snart! Woho!


ÅH! vad fan ska jag göra för något?! Be pappa slå mig i huvet med en stekpanna så jag somnar? mycket frestande men nee..


Jag vill färga håret nu.. och klippa mig.. åsså vill jag ha sommar! Är skitless på snön och allt som har med den att göra! Fast jag hoppas på lite skoter med frugan i påsk! :) Sen kan snön försvinna på två röda!
Jag vägde mig i morse och i och med magsjukan har jag tappat några kilo. lyckliga tider!


Och nu till en chockande nyhet! Jag börjar gilla rött! och jag ska förmodligen färga hela mitt hår till denna färg.. ( och ni som inte vet så har jag hatat den färgen mest av alla.. ) men man kan faktiskt ändra sig. Och ser jag ut som en pajjas äre bara att färga om det.

Kl 20.00 börjar Linda Rosings skit program som jag måste se på.. måste ju se vem hon väljer 19 eller 22 åringen.. som för övrigt bara är LITE för ung för henne! Tycker iaf jag då.. Efter det är de dags för Desperata hemmafruar och sen Christine. Det bästa är att jag inte behöver byta kanal på hela kvällen! Mycket bra för en sån lat jävel som mig!

och så ska jag bara säga en liten halv skoj grejj, igår skulle jag säga till mamma att hon skulle lyssna på Måns Zelmerlöws akustiska version av Hope and glory men jag sa ist autistiska och mamma fattade inte så mycket och jag höll på att dö av skratt, var tvungen att sluta för magen höll på explodera av smärta!




Puss..