Söndag

Oj mycket har hänt sen sist. Jag har slutat jobba på förskolan och börjat plugga på Göteborgs Universitet och ska bli förskollärare nu. Lite jobbigt såhär i början med allt som är nytt osv. men samtidigt roligt. Har lyckats tagit mig igenom 2 veckor nu, bara 3,5 år kvar. Vi har snart våran första VFU och det kan nog bli riktigt kul.
Imorgon är det dags för en ny titthålsoperation igen, blir den tredje nu. Inte så nervös inför den, är mer nervös över skolan och våran skriv uppgift vi har just nu. Lite jobbigt och svårt med tanke på att jag inte alls kan skriva så akademiskt. Men jag lär väl mig tillslut. Hoppas jag. Jag hopas att jag ska kunna gå till skolan redan dagen efter och att jag inte blir kvar på sjukhuset över natten men det är inte omöjligt att det blir så ändå. det beror på hur jag mår och hur ont jag har efter operationen.
Har haft väldigt mycket ångest och panik på senaste så jag ska börja med KBT och hoppas att det blir bättre. Har förmodligen en släng av socialångest trodde dom på första mötet och inskrivningen.

Puss☆