Lillhärdal

Är hemma igen efter en vecka i Härliga Härjedalen. Jävligt fiin vecka!

Fredag 10/7 : Jag gjorde ögonfransförlängning på morgonen. Blev skitfint! Sen handlade och fixade jag och natalie allt innan vi åkte och hämtade Daniel på hans jobb. Sen bar det iväg. Colin och Rolf var lite ledsna på vägen men det gick bra ändå. Vi såg 4 älgar, 3 rävar och ett rådjur efter vägen. Vi kom fram runt 3 på natten.

Lördag: Min morbror Pär var och hälsade på och åkte idag. Syrran och jag satt och solade och kollade på när pappa målade lite på uteplatsen.

Söndag: Syrran åkte hem till stockholm.

Måndag: Blev det bykamp med Natalie och pappa. Träffade massa kompisar man inte sett på länge.

Tisdag: Följde med familjen till Sveg och handlade och Käkade god mat på Svegs krogen. Spelade bilbingo på kvällen. Vann inte ett ruttet öre.

Onsdag:Kom Natalie, Daniel och Colin för lite valp mys. Dom blev utskällda av Milo och Ozzy. Colin skrattade bara pt dom. Aldrig sett ungen skratta så mycke! Försökte färga håret på min lillebror. Blev skitdåligt.

Torsdag: Fyllde min bästaste vän i hela världen år♡. Vi var och käkade i Härjeåsjön.

Fredag: Water cross på Hån och sen Feest! Härdalsyran! Väldigt roligt!!

Lördag: Kom mormor och morfae och käkade tårta. Mormor fyllde år och vi firade mig också för jag skulle åka hem på min födelsedag. Fick massa fina presenter!

Söndag : Åkte Jag, Natalie, Daniel och Colin till Njupeskär. Sveriges högsta vattenfall. En promenad på 5.5 km. Huuur fint som helst!

Måndag : Åkte vi hem till göteborg igen! I sunne finns världens godaste thaimat!


Här kommer massor med bilder från veckan 😊



















































Nu ska jag baka scones och kolla på nån bra film.

Puss ♡